Filmpje maken?

Wat komt daarbij kijken

IDEE

Wilt u iets kort, bondig en beeldend uitleggen? Op een persoonlijke manier een verhaal vertellen of puur iets op een mooie manier presenteren? Dan is een (kort) filmpje of een animatie een goede keus. Onze oorsprong ligt in communicatie-advies en vormgeving: wij zitten vol ideeën en kunnen goed meedenken over de inhoud en vorm van de video. Wij zijn dus meer dan een productiebedrijf: wij kijken sterk naar het doel van de video en de boodschap die u wilt overbrengen. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, instructievideo of promotievideo, wij staan voor u klaar.

CONCEPT

Een goed filmpje is meer dan een verzameling van mooie zinnen, illustraties of drone- /filmbeelden achter elkaar. Een video wordt sterker als er een gedachte of creatieve vertaling van de boodschap in zit. Onze meerwaarde ligt in het helder en in aansprekende stijl overbrengen van uw verhaal.

Als u zelf al een goed verhaal en duidelijk idee heeft kunnen wij daar natuurlijk ook prima mee aan de slag.

STORYBOARD & SCRIPT

Een film kan onder andere bestaan uit tekst/copy, een voice-over, audio, drone- / filmopnames, illustraties/animaties en huisstijl-elementen. Al deze ingrediënten zullen op een logische en spannende manier samengebracht moeten worden. Tekst, audio en beeld worden op elkaar afgestemd.

Aan de hand van het script en de tekst maken wij een storyboard: een vertaling in beeld. Wij hebben ruime ervaring met het schrijven, scripten en vormgeven van video’s.

FILMEN / ANIMEREN

Het belangrijkste en leukste onderdeel van een filmpje is natuurlijk in de meeste gevallen het visuele aspect. Een leuke animatie of prachtige drone-beelden maken het het verschil! Een team van ervaren vormgevers illustreren en animeren er vrolijk op los. Daarbij houden we altijd het budget en het doel van de film in acht. Zoeken naar slimme en creatieve oplossingen is wat wij doen.

Voor drone-opnames maken wij in overleg met u een duidelijk vluchtplan met een goede briefing voor onze partners. Filmen met een vaste camera doen we zelf. Mocht het voor een bijzonder project nodig zijn een externe partij in te schakelen dan verzorgen wij dat voor u. Kortom: wij zorgen dat het goed komt!

EEN GOED VERHAAL

Een video moet op een leuke, mooie of heldere manier een verhaal vertellen. Wij leggen de lat hoog en streven ernaar filmpjes op te leveren die van begin tot eind blijven boeien en uw boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Byldmakkers, beeldmakers, BEELDMAKKERS, dat zijn wij!